perjantai 16. elokuuta 2013

Michigan here I come! ✌

Eilen tuli vihdoin sijoitustiedot, Marquette, Michigan kutsuu! Mun perheeseen kuuluu isä ja äiti, ja niillä on 20-vuotias poika ja 23-vuotias tyttö ketkä ei asu enää kotona. Niillä asuu myös tällä hetkellä 9-vuotias kasvattipoika, mutta tavoitteena kuulemma on että se pääsee puolen vuoden sisään takasin sen oikeeseen perheeseen. Sit niillä on myös kolme koiraa ja kisu! Oon iha innoissani noista eläimistä ja perheestä, tosta paikasta en ihan niin paljoo.
Marquettessa on tosi paljon ihmisiä keillä on suomalaiset sukujuuret, niin myös mun perheellä. Mut siellä asuu 21 000 ihmistä nii ei niillä kaikilla toivottavasti oo mitään Suomi-yhteyksiä :D
Marquette sijaitsee pohjoisessa Lake Superiorin rannalla (mikä on muuten maailman 2. isoin järvi) ja siellä on luonto ja ilmasto aika samanlaista kuin Suomessakin, vähän lämpimämpi vaan. Vähän häiritsee toi kylmyys tietty mut toi perhe kuulostaa tosi kivalta nii eiköhä tosta vuodesta jotain tuu :-D Oon iloinen et mul on ees joku perhe, nyt alkaa vihdoin tuntua et oon oikeesti lähössä! Oli jo ehkä aikakin koska lähtö on tosiaan 11 päivän päästä.
2 kommenttia: