maanantai 28. lokakuuta 2013

now i know this is what i needed

Täällä on taas tapahtunu vaikka mitä mut oon ollu liian laiska kirjottelee mitään. Toissa viikonlopun vietin Republicissa ku yks random tyttö kelle juttelin ehkä kahesti kutsu mut sen synttäreille ja leffaan. Rakastan jenkkejän niin paljon, ei Suomessa kukaan puolituttu kutsu sua yhtäkkii sen kotii viikonlopuks. Mulla oli kyllä tosi kiva viikonloppu! Tutustuin taas tosi moneen uutee kivaan ihmiseen ja toivottavasti nähään uudestaan vielä. Republic vaa on n. 40min matkan päässä mikä vähän hankaloittaa näkemistä. Oli kotoisa olo ku koko kylässä asuu joku 2000 ihmistä, tuli iha Konnevesi mielee haha. Oppi myös arvostaa Marquettee enemmän, oon niin ilone että meiän koulu on kohtuu iso ja on enemmän tekemistä.
    Halloween on kans kovasti tulossa, ekat kurpitsat on jo kaiverrettu! Viime viikonloppuna olin haunted hayridella. Traktorin perässä oli semmone lava heinää mihin istuttiin ja sit joka paikasta tuli kaikkia zombeja ja muita juttuja pelottelemaan meitä. En kyllä tainnu säikähtää kertaakaan ja ei ehkä ollu ihan sen 2 tunnin jonotuksen arvone mutta oli silti hauskaa :D
    Tänä viikonloppuna olin kattoo futispelii mut lähettiin kyllä kesken pelin kaverin luokse koska alko sataa jotai loskaa vaakasuoraan.. Lauantaina pidettiin yllätyssynttärit yhelle vaihtarille. Se oli niin onnelinen ja iha vaan sen ilme ku hypättiin pois piilosta oli kyllä kaiken sen järjestelyn ja säätämisen arvosta.
    Muutenkin mulla menee tosi hyvin. En ihan oikeesti muista millon oisin ollu näin onnellinen. Jotenkin täällä vaan osaa arvostaa jotain tylsiä sunnuntai lötköttely päiviäki ihan erilailla ku kotona.
Mua iha vähä hävettää julkasta näin huonoo tekstiä ja kuvia mut öö ihan sama..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti