sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

red white blue is in the sky

Mun panostus ja kiinnostus tähän blogiin on ollu ehkä nolla. Tiiän et kaikki esim yfun ihmiset ja kaikki näkee tän nii jotenki mua ahistaa kertoo et mitä mulle kuuluu haha. Anyway mulla menee iha hirveen hyvin, varsinki tää vuosi 2014 on ollu ihan törkeen kiva. En oo siis mitään ihmeellistä ees puuhaillu, nähny vaan kavereita. Tykkään ku täällä tulee tehtyä melkee joka päivä koulun jälkeen jotain ja oon nukkunu perjantai tai lauantaiyön kotona viimeks varmaan kuukaus sitte. Ei varmaa hölli Konnevesielämä ihan kauheesti tän jälkee mut koitan olla murehtimatta sitä vielä!
Suomessa on kuulemma ollu lämpimin talvi mitä kukaan muistaa. Täällä taas on ollu kylmin talvi ikinä. En valita koska meillä on ollu hirveesti päivii millo ei tarvii mennä kouluu ja muutenki talvi on iha jees ku pääsee lumilautailee ja muuta. Myös se että tiiän et lähetää 17 päivän päästä viettää spring breakkii Californiaan auttaa jaksaa näitten pakkasten yli haha.
Mä en tiiä mitä muuta kirjottasin muutaku et toivottavasti kaikilla on Suomessa yhtä kivaa kun mulla täällä!


2 kommenttia:

 1. moi t. mina
  en todellakaa muistanu, että sun hiukset on noin pitkät! ja siis mä en ainakaa tiiä parempaa ku konnevesielämä :)) eli älä huoli, hytöläläiset pärjää aina! skypetetää taas pian, koska mulla on niiiiin paljon asiaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha joo onneks on hytölä <3 ja uuu onks tapahtunu jotai mä whatsappaan sulle nyt kyllä voin laittaa samal kuvan paljo multa lähti tukkaa yks päivä

   Poista