sunnuntai 22. syyskuuta 2013

mau

 En oo taas kirjotellu hetkeen mut elämä täällä sujuu koko ajan paremmin! Tuntuu et jokainen koulupäivä on kivempi ku edellinen ku tuntee koko ajan enemmän ihmisiä. Aika perus arkee elämä täälläki on, ihmiset viettää hirveesti aikaa urheiluharrastuksissa ja perheittensä kanssa nii yleensä nään kavereita vaan viikonloppusin. Viime viikonloppuna pidettiin tyttöjen iltaa, istuttii nuotiolla ja syötiin vaahtokarkkeja. Tänä perantaina olin mukana Northern Michigan Universityn kulkueessa, mikä oli hirveen siistiä! Se oli vähän niinkun Suomessa penkkarit, paitsi et jokainen auto oli aina jonkun clubin tai joukkueen ja autoja oli hirveesti. Mun kaverin luisteluclubilla ei ollu tarpeeks ihmisiä joten vedin Noran Marquette figure skating paidan päälleni ja heittelin karkkeja muitten mukana :D Kaikki autot oli koristeltu aina teeman mukaan tosi hienosti. Meiän eessä oli jonkun finnish clubin auto, ärsytti ku en ehtiny mennä juttelemaan niille. Niitten autossa luki huonolla suomella jotain Heikki Lumesta ja joulupukista.
   Suomensukuset ihmiset on täällä niin söpöjä, ne viettää kaikkia ihme suomi-juhlia ja luulee et mekin  vietetään niitä yhtä innokkaana. En ollu kuullu esim. Heikki Lumesta ikinä ennenkö tulin tänne.. Se on kuulemma suomalainen lumijumala :D Täällä vietetään Heikin päivää tammikuussa ja Pyhän Urhon päivää maaliskuussa, sitä vietetään koska Pyhä Urho hääti heinäsirkat pois Suomen viinitiloilta ja sillon pitää pukeutua violetiin?? Nää on myös päättäny et lihapiirakka on maailman suomalaisin ruoka ja et pukeudutaan aina flanellipaitoihin. 
   Kulkueen jälkeen menin Noralle yöks. Käveltiin ympäri Marquettee ja kateltii leffoja ja vahittiin niitten kahta mopsia. Lauantaina mentiin kaveriporukan kaa syömään mexicolaista ruokaa ja sen jälkeen Janne-Mieken luo pelaamaan wiitä ja hengailee poreammeeseen! Vaikka onki välillä ikävä Suomee nii nyt tuntuu et oon just oikeessa paikassa just oikeitten ihmisten kanssa<3
Ens viikko tulee olemaan kiireviikko koska on homecoming week eli pukeudutaan aina päivän teeman mukaan ja perjantaina futispeli ja tanssiaiset. Viikonloppuna on YFUn valmennus Mackinac Islandilla, ootan jo iha innoissani!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti